ΘΥΡΙΔΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

LOGIN

εγγραφή είσοδος

Το αυθεντικό gospel group από το Chicago (04-12-2008)

Chicago Mass Choir έρχεται στην Ελλάδα για 2 μοναδικές παραστάσεις. Αφροαμερικάνικοι & χριστουγεννιάτικοι χορευτικοί ρυθμοί, φανταχτερά κοστούμια και μοναδικές ερμηνείες από το κορυφαίο gospel groupτης Αμερικής!

Δευτέρα 29 & Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Ώρα έναρξης: 21.30 Το διάσημο gospel group της Αμερικής «Chicago Mass Choir» έρχεται απευθείας από το Chicago, για να μας χαρίσει δύο εξαιρετικές βραδιές λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2008.

Η χορωδία αυτή αποτελείται από 25 ερμηνευτές που δίνουν ψυχή και παλμό πάνω στην σκηνή, προσφέροντας ένα θέαμα που αξίζει να απολαύσουμε. Δυναμικοί ήχοι, αφροαμερικάνικα χρώματα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία συνθέτουν το μωσαϊκό μιας γιορτινής ατμόσφαιρας.

CHICAGO MASS CHOIR – Βιογραφικό

Σε νεαρή ηλικία, ο James C. Chambers έγινε διευθυντής του Radio Choir και αργότερα δημιούργησε την εφηβική χορωδία στην Rest M.B. εκκλησία του Haven. Το 1971, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου μουσικής στο CVS, δημιούργησε την Ecclesiastes Community Choir (Εκκλησιαστική Κοινοτική Χορωδία).

Η χορωδία αυτή λειτούργησε για πάνω από 20 χρόνια και αποτέλεσε μία από τις καλύτερες χορωδίες της χώρας. Κατά την χρονική αυτή περίοδο, ο James ήταν ενεργό μέλος και σε άλλες gospel οργανώσεις. Το ταλέντο και οι ικανότητές του επέτρεψαν σε αυτόν και τη χορωδία Ecclesiastes Community Choir να εμφανιστούν με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες της gospel και της εξωεκκλησιαστικής μουσικής. Ταξίδεψε σε όλη τη χώρα κάνοντας σεμινάρια σχετικά με την Διοίκηση και Διεύθυνση Χορωδίας.

Τον Ιούλιο του 1988, το μεγαλύτερο όραμα του James έγινε πραγματικότητα όταν ξεκίνησαν σεμινάρια του μουσικού εργαστηρίου της Ecclesiastes Community Choir (Εκκλησιαστική Κοινοτική Χορωδία) στο Τμήμα Μετεκπαίδευσης Ενηλίκων στο Kennedy King College. Σκοπός του ήταν να ενισχύσει την ποιότητα απόδοσης και διαχείρησης της gospel μουσικής και να συνενώσει τις χορωδίες της πόλης αυτής, τις κοινοτικές οργανώσεις της, τους μουσικούς, τους συνθέτες και τους σολίστες. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων αυτών το 1988, ο James δημιούργησε και παρουσίασε για πρώτη φορά τους Chicago Mass Choir (Μαζική Χορωδία του Σικάγο). Το 1991 η Χορωδία ήταν υποψήφια σε 5 κατηγορίες στα Βραβεία Gospel Μουσικής Διάκρισης (Gospel Music Excellence Awards) και νικήτρια του Βραβείου Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη. Το 1992, η Chicago Mass κέρδισε το Βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού της Χρονιάς για το “I Can Go to the Rock”.

Το 1994, τη διεύθυνση της Χορωδίας Chicago Mass ανέλαβε η Dr. Feranda Nero-Roberts, η οποία ήταν ένα από τα ιδρυτικά στελέχη αλλά και σολίστ της Ecclesiastes Community Choir (Εκκλησιαστική Κοινοτική Χορωδία) και επί σειρά ετών συνάδελφος και στενή φίλη του James C. Chambers.

Ένα μουσικά ταλαντούχο παιδί, η Feranda θυμάται να τραγουδάει τα πρώτα της σόλο σε ηλικία 5 ετών. Έχοντας πάρει ντοκτορά ανώτερης εκπαίδευσης, τελεί τώρα καθήκοντα κοσμήτορος στο πανεπιστήμιοCapella, εκτός από τα καθήκοντά της στο τιμόνι της Χορωδίας Chicago Mass.

Δισκογραφία:

 • 2007: Just having Church / Live
 • 2005: Project Praise: Live in Atlanta
 • 2003: Live in Nashville
 • 2001: Calling on You
 • 1999: Saved, Sealed, Delivered
 • 1998: Keep Your Mind on Jesus
 • 1997: You Love Me
 • 1996: Hold On, Don’t Give Up
 • 1995: The Best of Chicago Mass Choir
 • 1994: I’m So Grateful
 • 1993: Please Don’t Leave Me
 • 1992: He That Believeth
 • 1991: Call Him Up
 • 1990: Right Now If You Believe

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιιείται από τα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και της Πλατείας Αριστοτέλους.

Το αυθεντικό gospel group από το Chicago
   
Αποστολή ώς: