ΘΥΡΙΔΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

LOGIN

εγγραφή είσοδος

6-9 Απριλίου η έκθεση AUTO FESTIVAL (31-03-2017)

Σε Σαλόνι Αυτοκινήτου με πανελλαδική και βαλκανική διάσταση εξελίσσεται η έκθεση AUTO FESTIVAL, που ξεκινά την Πέμπτη 6 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 9 Απριλίου.

18 εταιρίες που εκπροσωπούν ισάριθμες μεγάλες διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζουν σε 6.000 τμ όλα τα καινούργια μοντέλα τους και δίνουν τη δυνατότητα για επί τόπου test drive από τους υποψήφιους πελάτες.

Alfa-Romeo, Audi, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Hyundai, Isuzu, Jeep, Kia, Mercedes-Benz & Smart, Nissan, Peugeot, Renault, Skoda, Volvo και VW παρουσιάζουν τα νέα τους μοντέλα σε μία έκθεση, η οποία είναι διπλάσια από πέρσι. Συνολικά θα παρουσιαστούν 10 νέα μοντέλα για όλα τα βαλάντια και τις οδηγικές προτιμήσεις, ενώ οι παραπάνω εταιρείες θα έχουν παραταγμένα και όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της γκάμας τους.

Όπως επισήμανε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας, η AUTO FESTIVAL αναδεικνύεται σταδιακά στο σημαντικότερο γεγονός για το αυτοκίνητο στη χώρα.

Τα εκθέματα της AUTO FESTIVAL καλύπτουν το επιβατικό αυτοκίνητο, τα 4Χ4, τα SUV, το επαγγελματικό αυτοκίνητο, τα αξεσουάρ και τα ανταλλακτικά-εργαλεία.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις της διοργάνωσης εκτός από το test drive, περιλαμβάνεται Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και Έκθεση Κλασσικού αυτοκινήτου, ενώ θα υπάρξουν και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στο περίπτερο 15.

Το εισιτήριο εισόδου στην AUTO FESTIVAL είναι 4 ευρώ, ενώ το πάρκινγκ εντός του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου θα είναι ελεύθερο.

6-9 Απριλίου η έκθεση AUTO FESTIVAL
   
Αποστολή ώς: